Sve zainteresirane studentske udruge i zborovi Sveučilišta u Rijeci mogu se prijaviti za "Predstavljanje udruga" u sklopu Student Day Festivala 2017. koji će se održati od 29. svibnja do 3. lipnja.

Pored studentskih udruga i zborova, predstavljati se mogu i druge udruge građana koje su orijentirane na studentsku populaciju, kao i udruge u nastajanju, a također i međunarodne udruge.

Samo predstavljanje predviđeno je za 2. i 3. lipanj s početkom u 10 sati, a završetkom u 17 sati.

Eventualna odstupanja od navedenog termina izlaganja, navedite pod NAPOMENA!

Kao i prošlih godina udrugama će na raspolaganju biti štand na riječkom Korzu. Broj sudionika je ograničen te će se prema vremenu prijave dijeliti štandovi. S obzirom na iskustvo moguće je da će pojedine udruge dijeliti štand s nekom od udruga.
Udruge koje će se predstavljati obvezne su omogućiti minimalno jednog volontera za potrebe SDF-a. Posao volontera će se odnositi na dijeljenja letaka pa sve do lakših fizičkih poslova (dijeljenje letaka, nošenje ogradica, sastavljanje igrališta za revijalnu nogometnu utakmicu, postavljanje suncobrana, razmještanje štandova po korzu.)

Bit će i organizirana nagradna igra za Volontere i za aktivne sudionike predstavljanja. Nagrada je iznenađenje! 🙂

NAGLAŠAVAMO-volonteri koje udruga mora omogućiti nisu osobe koje će biti na štandu udruge i predstavljati udrugu, već osobe koje će obavljati gore navedene poslove vezane za organizaciju SDF-a.

Rok za prijavu je 28. svibnja 2017. g.,

AKO SE PRIJAVLJUJETE NAKON OVOG DATUMA SLOBODNO TO UČINITE, DOBIT ĆETE POVRATNU INFORMACIJU O POTVRDI U ROKU PAR DANA.

Sve udruge koje se prijave za sudjelovanje obvezne su sudjelovati, osim u iznimnom slučaju gdje svoju odgodu moraju najaviti minimalno 3 dana prije samog predstavljanja na mail udruge@sz.uniri.hr

Sve udruge koje se prijave za sudjelovanje obvezne su platiti osiguranje u iznosu od 100.00 kn, iznos će biti vraćen nakon pregleda štandova po završetku predstavljanja. Novac ne će biti vraćen ako se udruga prijavi, a ne dođe na izlaganje, ne ostavi uredan štand nakon izlaganja ili se volonteri ne odazovu pozivu.

Osim putem ove prijavnice možete nas kontaktirati na email udruge@sz.uniri.hr i telefon +385912158447
Voditelj Ureda za udruge Studentskoga zbora Sveučilišta u Rijeci,
Marko Mesarić

*Obavezno
    To je obavezno pitanje
    To je obavezno pitanje
    To je obavezno pitanje
    To je obavezno pitanje