Sve zainteresirane studentske udruge i studentski zborovi Sveučilišta u Rijeci mogu se prijaviti za “Predstavljanje studentskih organizacija” u sklopu Student Day Festivala 2018. koje će se održati  18. svibnja.

Pored studentskih udruga i zborova, predstavljati se mogu i druge udruge građana koje su orijentirane na studentsku populaciju, kao i udruge u nastajanju, a također i međunarodne udruge.

Samo predstavljanje predviđeno je za 18. svibnja s početkom u 10 sati, a završetkom u 17 sati.

Eventualna odstupanja od navedenog termina izlaganja, navedite pod NAPOMENA!

Kao i prošlih godina udrugama će na raspolaganju biti štand na riječkom Korzu. Broj sudionika je ograničen te će se prema vremenu prijave dodijeliti štandovi. S obzirom na dosadašnje iskustvo moguće je da će pojedine udruge dijeliti štand s nekom od udruga.

Organizacije koje će se predstavljati obvezne su omogućiti minimalno jednog volontera za potrebe SDF-a. Posao volontera će se odnositi na dijeljenja letaka pa sve do lakših fizičkih poslova (dijeljenje letaka, nošenje ogradica, sastavljanje igrališta za revijalnu nogometnu utakmicu, postavljanje suncobrana, razmještanje štandova po korzu.)

Pripremili smo i nagradnu igru za Volontere i za aktivne sudionike predstavljanja.

Nagrada je iznenađenje! 🙂

NAGLAŠAVAMO

Volonteri koje udruga mora omogućiti nisu osobe koje će biti na štandu udruge i predstavljati udrugu, već osobe koje će obavljati gore navedene poslove vezane za organizaciju SDF-a.

Rok za prijavu je 12. svibnja 2018. g.,

AKO SE PRIJAVLJUJETE NAKON OVOG DATUMA SLOBODNO TO UČINITE, DOBIT ĆETE POVRATNU INFORMACIJU O POTVRDI U ROKU PAR DANA.

Sve udruge koje se prijave za sudjelovanje obvezne su sudjelovati, osim u iznimnom slučaju otkaza sudjelovanja moraju najaviti minimalno 3 dana prije samog predstavljanja na mail udruge@sz.uniri.hr

Napomena:
Prijava sudjelovanja i prikupljanje osobnih podataka prijavitelja izvršit će se u skladu s propisima o zaštiti osobnih podataka. Obrada podataka bit će ograničena i korištena isključivo u svrhu potrebe organiziranja događanja. Prijava sudjelovanja na događanju uključuje i privolu prijavitelja na foto/video/audio snimanje u svrhu dokumentiranja i promocije događanja.

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Kontakt:
Marko Mesarić – udruge@sz.uniri.hr