Nakon osam uspješno održanih Student Day Festival-a nastavljamo s jedinstvenim projektom kako u Hrvatskoj tako i u široj regiji. Student Day Festival će u 2018. godini ponuditi bogati repertoar kulturnih, sportskih, znanstvenih, humanitarnih, informativnih, zabavnih i glazbenih sadržaja uz poznate hrvatske i svjetske izvođače.

Projekt Student Day Festival je podijeljen u nekoliko faza.

Prvu faza projekta predstavlja kulturni tjedan – Culture Week, a cilj mu je motivirati studente da se aktivno uključe u bogati kulturni život grada i Sveučilišta u Rijeci. Također pripremili smo i stand up komediju.

Druga faza obuhvaća predstavljanje studentskih inicijativa, udruga i projekata. Na riječkom Korzu studenti će promovirati vlastiti rad te informirati građane i studentsku zajednicu.

Sport je neizostavan u studentskom životu te će na Korzu imati mogućnost natjecati se u različitim sportskim disciplinama, poput graničara, malog nogometa, košarke 3×3, squash-a, odbojke, badmintona itd.

Koncertni dio predstavlja treću fazu festivala, a održati će se u petak 18. i subotu 19. svibnja 2018.

// Humanitarci na djelu //

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci u suradnji sa Rotaract Clubom Rijeka, Leo Clubom Rijeka i Leo Clubom Pula organizira Stand up komediju u klubu Palach gdje će se prikupljati donacije za opremu Studentskih naselja na Sveučilištu u Rijeci.

Riječ je o potpuno besplatnom tjednu prožetom studentskim aktivnostima, festivalu gdje će nastupati veliki broj izvođača, sukladno usmjerenju i kvaliteti postignutoj u prethodnim izdanjima.

Ove godine pripremili smo i nagradnu igru koja će započeti u tjednu studentske slobode 14. do 19. svibnja 2018. godine.

//Dobrovoljno darivanje krvi//

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci u suradnji sa Klubom 25 biti će organizirano dobrovoljno darivanje krvi u Malom salonu na Korzu 18. svibnja. Pozivamo sve studente, građane i ostale da daruju krv.

Jedna doza krvi može spasiti 3 života.

Više informacija uskoro.

 Vidimo se!