Nakon devet uspješno održanih Student Day Festival-a nastavljamo s jedinstvenim projektom kako u Hrvatskoj tako i u široj regiji. Student Day Festival će u 2019. godini ponuditi bogati repertoar kulturnih, sportskih, znanstvenih, humanitarnih, informativnih, zabavnih i glazbenih sadržaja uz poznate hrvatske i svjetske izvođače.

Projekt Student Day Festival je podijeljen u nekoliko faza.

Prvu faza projekta predstavlja kulturni tjedan – Culture Week, a cilj mu je motivirati studente da se aktivno uključe u bogati kulturni život grada i Sveučilišta u Rijeci.

Druga faza obuhvaća predstavljanje studentskih inicijativa, udruga i projekata. Na riječkom Sveučilišnom Kampusu gdje će studenti promovirati vlastiti rad te informirati građane i studentsku zajednicu.

Sport je neizostavan u studentskom životu te će također na Kampusu imati mogućnost natjecati se u različitim sportskim disciplinama, poput graničara, malog nogometa, košarke 3×3, squash-a, odbojke, badmintona itd.

Koncertni dio predstavlja treću fazu festivala, a održati će se u petak 17. i subotu 18. svibnja 2018.

Za sad možete vidjeti kako nam je bilo prošle godine, a više informacija o nastupu izvođača uskoro, vjerujemo da vas nećemo iznevjeriti.

 Vidimo se!