Nakon sedam uspješno održanih Student Day Festival-a nastavljamo s jedinstvenim projektom kako u Hrvatskoj tako i u široj regiji. Student Day Festival će u 2017. godini ponuditi bogati repertoar kulturnih, sportskih, informativnih, zabavnih i glazbenih sadržaja uz poznate hrvatske i svjetske izvođače.

Projekt Student Day Festival je podijeljen u nekoliko faza. Prvu faza projekta predstavlja kulturni tjedan – Culture Week, a cilj mu je motivirati studente da se aktivno uključe u bogati kulturni život grada i Sveučilišta.

Druga faza obuhvaća predstavljanje studentskih inicijativa, udruga i projekata. Na riječkom Korzu studenti će promovirati vlastiti rad te informirati građane i studentsku zajednicu.

Sportski dio je treća faza. Studenti će na Korzu imati mogućnost natjecati se u različitim sportskim disciplinama, poput graničara, nogometa, košarke, squash-a, itd. Koncertni dio predstavlja četvrtu fazu festivala, a održati će se u petak 2. i subotu 3. lipnja 2017.

Riječ je o potpuno besplatnom dvodnevnom festivalu gdje će nastupati veliki broj izvođača, sukladno usmjerenju i kvaliteti postignutoj u prethodnim izdanjima.

Uređenje SDFa 2017.

URBAN FURNITURE by #SEKCIJA je rezultat workshopa studenata i mladih inženjera arhitekture i krajobrazne arhitekture, inače članova Sekcije mladih Društva arhitekata Rijeka. Zadatak je bio da se reciklažom otpadnog materijala prikupljenog od sponzora, dizajnira namještaj za lounge ‘otoke’ u prostorima odvijanja SDF-a. Rezultat radionice moći će se isprobati za vrijeme trajanja SDF-a, a finalna prezentacija  projekta biti će u petak 02.06.2017. u 11 h u prostorima Društva arhitekata Rijeka, Ivana Dežmana 2a.

MENTOR I VODITELJ:

Gorana Stipeč Brlić

SUDJELUJU:

Mia Bećirević

Filip Ćiković

Ana Lokas

Luka Lovrić

Sabina Marov

Martina Mataija

Ana Orlić

Marina Pavlić

Damian Sobol Turina

Mirta Stipeč

Anastazija Stjepanović

Katarina Šantić

SPONZORI:

Sto, Lagermax, AC Dujmović, Novi list, HGSS, Tehnomehanika, d.o.o., Ferenčić, d.o.o., Željezara LID, Velpro

Autotrans Grupa, službeni prijevoznik Student Day Festivala, jedan je od lidera u autobusnom prijevozu u Hrvatskoj, djeluje na tržištu 70 godina, te je jedini prijevoznički sustav iz Hrvatske uključen u međunarodnu asocijaciju prijevoznika Eurolines.

U provjereno udobnim autobusima Autotransa možeš putovati diljem Hrvatske a isto tako i svakodnevnim međunarodnim vezama prema Italiji, Njemačkoj, Švicarskoj, Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Cijene autobusnih karata vrlo su povoljne, a komercijalne povlastice omogućavaju mlađima od 26 godina popuste od 25% na cijenu jednosmjerne odnosno 40% na cijenu povratne putne karte. Pogodnost više od dodatnih 5% popusta ostvaruje se ukoliko izradiš svoju a-iskaznicu.

Za one koji iz udobnosti svoga doma žele kupiti kartu, a isto tako izbjeći čekanje u redu na autobusnom kolodvoru, omogućena je kupnja putem web-shopa, jednostavnim klikom na www.autotrans.hr i ostvarit ćeš još 5% popusta na cijenu karte.

Online kupce obradovat će i ponuda First minute autobusnih karata na odabranim polascima. Ponuda vrijedi za najbrže kupce, a vrtoglavo niske cijene kreću se već od 9,00 kn za jednosmjernu kartu.

U svojim autobusima Autotrans nudi besplatnu WiFi uslugu i utičnice za punjenje elektroničkih uređaja na dužim putovanjima.

Prati nas na Facebook profilu Autotrans Croatia i na twitteru i saznaj sve o Autotransovim ponudama, novostima, nagradnim igrama!

S Autotransom – Putuj pametno i uštedi!